Handla billigare

Ibland får vi frågan om det går att handla produkterna billigare och det finns flera möjligheter att göra det. Nedan kan du läsa om våra olika sätt att handla billigare. OBS! Våra rabatter gäller alltid på ordinarie priser och kan inte kombineras med andra rabatter eller erbjudanden (om inget annat anges). På vissa produkter utgår ingen rabatt.

1. Standardrabatt

Standardrabatt utgår till alla som handlar på vår hemsida eller via telefon/e-post. Följande rabatter och nivåer gäller:

  • 1 000-1 999 kr: 4 %
  • 2 000-2 999 kr: 6 %
  • 3 000 - 3 999 kr: 8 %
  • > 3 999 kr: 10 %

2. Specialrabatt

Ibland har vi kampanjer med specialrabatter, t.ex. vid vissa högtider. Dessa rabatter utannonseras vanligtvis i vårt nyhetsmail. Det kan därför vara en bra idé att prenumerera på detta. Det gör du på mina sidor eller mailar oss och skriver att du vill få nyheter från Sundare.nu (skickas ut några enstaka gånger årligen). Kontakta oss för information om vilka specialrabatter som gäller just nu.

3. Föreningsrabatt

I ett samarbete med Föreningen SARA erbjuder vi nu alla prenumeranter av tidningen 2000-Talets Vetenskap en unik rabatt på våra produkter.

Tidskriften 2000-Talets Vetenskap utgör en unik källa till forskning och nyheter inom området alternativmedicin och naturlig hälsa. Prenumeration/medlemskap kostar ca 190 kr per år (2014) och då ingår 5 nummer av tidskriften. Med den första tidningen medföljer en rabattkod som du anger på vår hemsida när du beställer.

Här blir du medlem/prenumerant i Föreningen SARA.

4. Rekommendera andra

Genom att rekommendera andra att handla av oss samlar du bonuspoäng på deras beställningar - upp till deras 10'e beställning! Din bonus får du senare dra av vid dina egna beställningar. Kontakta oss för mer information om vårt bonussystem.

5. Bli återförsäljare!

Mest förmånliga priser har du som återförsäljare. Läs mer om villkoren för att bli återförsäljare i ett av menyvalen längst upp på sidan.