Cirkulationssitsen

Massagesits utvecklad av uppfinnaren Torwald Wawle under mottot "Slipp slapp stjärt" och stimulera blodcirkulationen!

Availability: I lager

1 400,00 kr

Produktdetaljer

Vikt (kg) 3.0000

Cirkulationssitsen är en av de senaste cirkulationsfrämjande produkterna utvecklad av uppfinnaren Torwald Wawle i Malmö. Torwald är sedan länge berömd för den s.k. "Wawlemetoden" som innehåller Dental Rubber Gum - ett träningsredskap för tänder och tandkött.

Forskning har visat att stillasittande är en oberoende riskfaktor för flera sjukdomar och förtida död, Läs mer omrisker med stillasittande på Folkhälsomyndighetens hemsida här.

Cirkulationssitsen med sina självmasserande 25 millimeter långa lagom hårda gummikomponenter ger en effektiv massage till bakdel och övre lår. Med hjälp av hela kroppens tyngd ger sitsen en skön massage hela tiden du sitter på den. Så fort du rör dig på stolen stimulerar sitsen blodcirkulationen. Efter en kortare tids användning av denna revolutionerande och geniala uppfining hoppas vi att du både blir mer effektiv i ditt arbete samtidigt som din bakre del blir både fastare och slankare.

OBS! Cirkulationssitsen utgörs av ett handarbete och varje exemplar är därför unikt. Massagekomponenterna är handsydda med 1-millimeter tjock specialtråd för bästa hållbarhet. Tyngdpunkt har lagts på kvalitet och lång hållbarhet, inte design.

Läs mer om Cirkulationssitsen och fler av Wawles uppfinnningar på hans hemsida http://wawle.se/

Placeras direkt på stolen vid din arbetsplats eller på TV fotöljen

Skriv din egen recension

Endast registrerade kunder kan skriva recensioner. Logga in här eller registrera dig som kund här!